Går ni i bröllopstankar?

Under våren fylls luften med kärlek. Många planerar förlovning och vigsel med allt vad det innebär. Med det sagt vill vi ge dig ett riktigt fint vårerbjudande, som går i tankar om förlovning eller vigsel.

Kärlek är det vackraste vi har och det vill vi fira med er. Just därför erbjuder vi just nu riktigt fina priser av förlovnings- och vigselringar. För oss är det viktigt att du får den ring du alltid drömt om, vilken väljer du?

Jewellery Safari är beläget i centrala Göteborg, med guldsmed, diamantgraderare och juvelfattare och gravör. Vi är en mindre aktör som ger bästa tänkbara service till varje kund - alla är unika och vi tar hänsyn till de personliga önskemålen. Antalet erbjudanden är begränsat, boka konsultation redan idag!

Solitärring

En solitärring är elegant och tidlös, med en ensamt infattad sten som står i centrum. Vi erbjuder många olika modeller och variationer, som du kan kika på här. I priset ingår handgravyr där ni kan föreviga ert datum för förlovning eller vigsel, eller varför inte ett par ord som betyder mycket för dig och din partner.

Diamant är inte inkluderat och köps separat. Vi har prisgaranti på samtliga diamanter, både naturliga och labbodlade.

Pris: 11 000 kr (ord. pris 13 000 kr)

Under kampanjen får du som köper en förlovningsring eller vigselring även 1500 kronor i presentkort hos oss (vid köp över 25 000 kr). Presentkortet kan användas vid exempelvis nyköp, reparationer eller varför inte till rengöring av din ring.

Observera att erbjudandet har ett begränsat antal platser.

Trestensring eller haloring

En trestensring är en ring med tre stenar, ofta en större i mitten som omges av två lite mindre. En trestensring är vacker och omtyckt av många. Under detta erbjudande har vi även haloringar till ett mycket rabatterat pris. Haloringen glittrar makalöst vackert och drar mångas blickar till sig med de många stenarna. I priset ingår handgravyr där ni kan föreviga ert datum för förlovning eller vigsel, eller varför inte ett par ord som betyder mycket för dig och din partner.

Diamant är inte inkluderat och köps separat. Vi har prisgaranti på samtliga diamanter, både naturliga och labbodlade.

Pris: 13 000 kr (ord. pris 15 000 kr)

Under kampanjen får du som köper förlovningsring eller vigselring även 1500 kronor i presentkort hos oss (vid köp över 25 000 kr). Presentkortet kan användas vid exempelvis nyköp, reparationer eller varför inte till rengöring av din ring.

Observera att erbjudandet har ett begränsat antal platser.

Bröllop - Jewellery Safari

Boka en kostnadsfri konsultation

Förlovning och vigsel är underbara och stora händelser i livet. Era ringar är något ni ska bära varje dag och de ska passa in i er vardag samtidigt som ni ska fyllas av lycka varje gång ni tittar ner på era ringar. Vill ni diskutera ert val av ringar med oss? Få lite tips och råd, eller varför inte prova olika ringar för att se vad som passar just er?

Välkomna att boka en kostnadsfri konsultation i vår studio. Under 1 timme får vi lära känna er och ni får berätta mer om era tankar, drömmar och ni får prova olika ringar, material och se olika stenar. Mötet är naturligtvis helt förutsättningslöst. Välkommen till vårt safari!

Du bokar smidigt en tid som passar dig genom formuläret nedan.

Laddar…

När du köper din ring hos oss ingår:

  • Konsultation där vi går igenom era tankar och idéer.
  • Diamanter med prisgaranti
  • 3D skiss av ringen, från olika vyer.
  • 3D-print av ringen som provas innan vi tillverkar ett original. Det ger er möjligheten att säkerställa storlek och form.
  • Tillverkning av ringen i den valda ädelmetallen och fattning av diamanter.
  • Exklusiv handgravyr.
  • En kostnadsfri justering av ringen, inom två år efter köp.
  • En kostnadsfri översyn av ringen, inom två år efter köp. Vi ser över fattningar, polerar och rengör.

Kontakta oss

Har nå några frågor eller funderingar? Fyll i uppgifterna i kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
Du måste acceptera villkoren.