Designa din ring

Många drömmer år efter år om hur deras förlovningsring och vigselring ska se ut, hur den ska kännas på fingret och hur diamanten ska tindra. Hos oss får du designa din egen ring, till ett fast pris. Drömmar blir till verklighet hos Jewellery Safari. Boka en kostnadsfri konsultation redan idag!

För oss är det viktigt att du kommer att älska din ring, att varje gång du tittar ner på den känner något speciellt. Det är viktigt för oss att du får den ring du alltid drömt om. Vi vet av erfarenhet att det kan vara mycket kostsamt att ta fram den ring du drömt om, men vi vill att alla ska kunna göra det. Av den anledningen har vi tagit fram ett fast pris för en ring som du själv varit med och designat. 

Varmt välkommen att kika förbi vår studio, boka gärna ett besök innan så att vi kan garantera dig tid när du kommer. Besöket är helt kostnadsfritt och vi kan då prata igenom dina tankar och idéer. Vi lär dig också sådant du bör veta innan du gör dina val och du får möjlighet att prova, se och känna på olika typer av diamanter, kvaliteter och storlekar. Varmt välkommen till oss!

Följande ingår vid design av egen ring

  • Konsultation där vi går igenom dina tankar och idéer.
  • Vi tar fram bästa diamanten till bästa priset på marknaden.
  • 3d skiss, från olika vyer.
  • Vi 3D printar den ring ni har valt så ni får prova den innan vi tillverkar ett original. Det ger er möjligheten att säkerställa både storlek och form.
  • Vi tillverkar ringen i den valda ädelmetallen och fattar diamanter.
  • Vi erbjuder exklusiv handgravyr i alla ringar.
  • En kostnadsfri justering av ringen, inom två år efter köp.
  • En kostnadsfri översyn av ringen, inom två år efter köp. Vi ser över fattningar, polerar och rengör.
  • Vi justerar ringen kostnadsfritt inom 1 år alternativt en kostnadsfri service av er ring då vi rengör och putsar ringen, ser över samtliga diamanter och rhodium behandlar ringen om materialet är vitguld.

Designa din dröm med oss!

Vi har tagit fram ett par olika paket som vi tror kommer att passa just er.

Solitärring

En solitärring, eller enstensring som det även kallas, är en ring med en diamant. Du kan välja att dela med dig av dina tankar, en bild eller kanske har du en egen skiss? Utifrån det tar vi fram något du stolt kommer att bära på ditt finger.

I priset ingår 5g guld i valfri metallfärg.

Pris: 13 000 kr

Observera att diamanter och ädelstenar ej ingår i priset, dessa får man köpa till. Vi erbjuder diamanter från hela världen, alla med prisgaranti.

Haloring

En haloring beskrivs bäst som en ring med krans. Vanligt är att man har en större diamant i centrum som omges av en krans med mindre diamanter. I detta paket ingår design av en krans.

I priset ingår 6g guld i valfri metallfärg samt de mindre diamanterna runt kransen, maximal vikt på stenarna i kransen är 0.20 karat. Antalet diamanter runt kransen varierar beroende på stenen i centrum.

Pris: 15 000 kr.

Observera att diamanten i centrum inte ingår i priset. Vi erbjuder diamanter från hela världen, alla med prisgaranti.

One of a Kind

Om du önskar en unik och avancerad design på din ring, en ring som bara du har är detta alternativet för dig. Tillsammans med dig arbetar vi fram en kreation som du blir ensam om att bära. Boka in en konsultation så pratar vi närmre om din dröm. 

Pris: 20 000 - 30 000 kr.

Observera att inget material, diamanter och ädelstenar ingår i priset, detta får man köpa till. Vi erbjuder diamanter från hela världen, alla med prisgaranti.

 

 

 

Kontakta oss

Smycken är högst personligt och ska spegla såväl din personlighet men också dina drömmar och visioner. För oss är det viktigt att du får den tid du behöver och därför önskar vi att du bokar tid för konsultation. Då kan vi lova att tiden du besöker oss tillägnas dig och dina behov. En konsultation är kostnadsfri och utan förbindelser.

När du besöker oss får du berätta mer om dina tankar, drömmar och vi visar dig gärna kreationer vi tidigare gjort för att ge dig inspiration.

Fyll i uppgifterna i kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
Du måste acceptera villkoren.