Lär dig mer

Se våra filmer

Vad innebär 4C - Del 2

Detta är den andra och sista delen i våran 4C serie. I del 1 gick vi igenom renheten (clarity) i en diamant. Denna video går vi igenom carat, färg (color) och slipning (cut).

Vad innebär 4C - Del 1

I denna videon berättar vi om vad renhet (clarity) betyder för en diamant. Renhet är en av faktorerna inom 4C, klassificeringssystemet för diamanter.

Historian bakom fyra C!

I denna korta video går vi igenom historien och bakgrunden till det internationella graderingssystemet "fyra C" som hjälper oss att värdera Diamanter.

Studio tour - se hur en guldsmed jobbar

I detta avsnitt kollar vi in den plats där drömmar blir till verklighet, med andra ord Jewellery Safari´s studio i Göteborg. Häng med på en tur och lär känna oss lite bättre.

Vad är en eco diamant?

Vad är egentligen en eco diamant? Är en labbodlad diamant detsamma som en ecodiamant? I detta avsnitt går vi igenom vad en eco diamant är.

Skillnaden mellan rund & oval diamant

I detta avsnitt går vi igenom skillnaden mellan runda och ovala diamanter. Dessutom går vi igenom vilka fördelar, respektive nackdelar som respektive form har.

Kontakta oss

Smycken är högst personligt och ska spegla såväl din personlighet men också dina drömmar och visioner. För oss är det viktigt att du får den tid du behöver och därför önskar vi att du bokar tid för konsultation. Då kan vi lova att tiden du besöker oss tillägnas dig och dina behov. En konsultation är kostnadsfri och utan förbindelser.

När du besöker oss får du berätta mer om dina tankar, drömmar och vi visar dig gärna kreationer vi tidigare gjort för att ge dig inspiration.

Fyll i uppgifterna i kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
Du måste acceptera villkoren.