Våra tjänster

Vi är en partner till våra kunder - tanken är att du ska komma till oss oavsett vad du behöver hjälp med gällande ditt smycke. I vår studio finner du kompetens som sträcker sig över alla behov. Oavsett om du vill skapa ett nytt smycke, omarbeta en gammal klenod, infatta en juvel i ett smycke, gravera eller reparera ett smycke eller värdera en diamant eller ädelsten. Oavsett vem du är eller vart du kommer ifrån är du varmt välkommen till oss. 

Guldsmide

På Jewellery SAFARI finner du din personliga guldsmed. När du kliver in genom dörren känner du passionen i verkstaden, inredningen som speglar vad vi står för. Energi, hantverksskicklighet och kreativitet. Alla våra smycken skapas i vår egen studio och vi är stolta över att vara med hela vägen från skiss till färdig produkt med varje kund. Vi massproducerar inte våra smycken, varje smycke skapas med stor kunskap och noggrannhet för att skapa den där speciella unika känslan - varje gång du ser dig i spegeln. Vi som arbetar på Jewellery SAFARI är utbildade guldsmeder och har mångårig erfarenhet I branschen. Vi är även stolta medlemmar i föreningen för Sveriges Guldsmedsmästare samt branschorganisationen för smycken & klockor. Föreningar verkar som en garant för vår seriositet och att vi bedriver vår bedriver vår verksamhet med högsta möjliga yrkesskicklighet i branschen.

När det gäller guldsmide erbjuder vi följande tjänster i vår studio:

 • Nytillverkning av smycken
 • Omarbetning av kundens egna guld
 • Reparationer av smycken
 • Omträdning av pärlhalsband

Handgravyr

På Jewellery SAFARI erbjuder vi all typ av handgravyr och vi kan med stolthet säga att vi är den enda guldsmeden som har en egen handgravyr på plats i Göteborg. Hos oss kan du prata direkt med handgravören och få din handgravyr exakt så som du vill ha det, utan mellanhänder. Tillsammans med gravören tar vi fram en design och räknar ut ett pris.

Vår skickliga handgravör erbjuder följande tjänster:

 • Gravyr på insidan av ringar
 • All form av ornamentgravyr på smycken
 • Gravyr av skålar och pokaler
 • Sigill gravyr
 • Monogram gravyr
 • Mönster gravyr
 • All typ av text gravyr

Juvelfattning

Jewellery SAFARI har även en egen juvelfattare på plats i studion. Samtliga juveler, diamanter och ädelstenar handinfattas under mikroskop av vår egen juvelfattare för att uppnå högsta möjliga precision och resultat. Vår juvelfattare är utbildad internationellt av några av världens i särklass skickligaste juvelfattare.  Allt för att våra kunder ska få den absolut bästa kvaliteten på sina infattningar. Juvelfattarens jobb är oerhört viktigt då smycken med ädelstenar måste vara korrekt infattade om smycket för att klara vardagligt slitage.

I vår verkstad erbjuds följande tjänster inom juvelfattning:

 • Infattning av ädelsten/ädelstenar
 • Addera fler ädelstenar
 • Omfattning av lösa ädelstenar
 • Reparation av infattningar
 • Se över befintlig infattning

Värdering

Värdering är viktigt då många kunder som ärver eller omarbetar sina smycken behöver en rätt värdering för att smycket skall kunna bli försäkrat. Vi på Jewellery SAFARI erbjuder värdering av alla typer av smycken och ädelstenar. Vi erbjuder även kontroll av äkthet samt omcertifiering av smycken och ädelstenar. Vi har även en utbildad diamantgraderare på plats som kan hjälpa dig att kontrollera kvaliteten på diamanter. Vi har även goda samarbeten med många gemologer och experter inom värdering som kan bidra om du önskar.

Boka en kostnadsfri konsultation

Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation. Du får möjlighet att berätta mer om dina tankar och visioner samtidigt som vi berättar om vår verksamhet och vad vi kan erbjuda dig. En konsultation är kostnadsfri och utan förbindelser.

Du bokar smidigt en tid som passar dig genom formuläret nedan.

Laddar…

Kontakta oss

Smycken är högst personligt och ska spegla såväl din personlighet men också dina drömmar och visioner. För oss är det viktigt att du får den tid du behöver och därför önskar vi att du bokar tid för konsultation. Då kan vi lova att tiden du besöker oss tillägnas dig och dina behov. En konsultation är kostnadsfri och utan förbindelser.

När du besöker oss får du berätta mer om dina tankar, drömmar och vi visar dig gärna kreationer vi tidigare gjort för att ge dig inspiration.

Fyll i uppgifterna i kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
Du måste acceptera villkoren.