Kontakta oss

Boka en kostnadsfri konsultation

Går du i tankarna kring att ta nästa steg i livet? Oavsett vad detta steg är vill vi vara en del av det. Kanske går du i tankar om att förlova dig, gifta dig eller piffa upp en familjeklenod. Eller kanske vill du skapa något nytt och unikt? Då ska du boka en kostnadsfri konsultation i vår studio. Under 1 timme får vi lära känna dig/er och du får berätta mer om dina tankar, drömmar och vi visar dig gärna kreationer vi tidigare gjort för att ge dig inspiration. Ni får även möjlighet att se hur vi arbetar och vi bestämmer nästa steg. Mötet är naturligtvis helt förutsättningslöst. Välkommen till vårt safari! För oss är det viktigt att du får den tid du behöver och därför önskar vi att du bokar tid för konsultation. Då kan vi lova att tiden du besöker oss tillägnas dig och dina behov. En konsultation är kostnadsfri och utan förbindelser.

Du bokar smidigt en tid som passar dig genom formuläret nedan.

Laddar…

Vi vill höra från dig!

Smycken är högst personligt och ska spegla såväl din personlighet men också dina drömmar och visioner. För oss är det viktigt att du får den tid du behöver och därför önskar vi att du bokar tid för konsultation. Då kan vi lova att tiden du besöker oss tillägnas dig och dina behov. En konsultation är kostnadsfri och utan förbindelser.

När du besöker oss får du berätta mer om dina tankar, drömmar och vi visar dig gärna kreationer vi tidigare gjort för att ge dig inspiration.

Fyll i uppgifterna i kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
Du måste acceptera villkoren.