Därför är vi den bästa guldsmeden i Sverige

Hitta din juvelerare i Göteborg

Sedan vi började vår resa har vi ständigt sökt inspiration från våra kunder. Skräddarsydda smycken har spelat en central roll när det gäller att forma vår identitet. Vi har varit med när otaliga drömmar levts ut och producerat unika personliga smycken som har representerat dem.

Jewellery Safari är ett exklusivt smyckesföretag och är en av få med en kärnverksamhet bestående av juvelerare och guldsmeder. Vi tillverkar handgjorda och unika smycken. Däröver lägger vi stort fokus på smycken med tydlig karaktär, gjorda av de mest högkvalitativa juvelerna. Söker du efter juvelerare i Göteborg? Läs vidare för att få veta vad vi har att erbjuda dig.

Vår kvalitet

Varje smycke är handgjort, unikt, och tillverkat i vår studio i Göteborg. Vi tror att varje smycke har en egen historia och vi känner oss hedrade över att få möjligheten att skapa något som representerar den historian för dig. Med en gedigen erfarenhet kommer vår juvelerare jobba med passion för sitt yrke och på så sätt se till att ditt smycke blir exakt som du önskar och drömmer om.

Vår kunskap

För tillverkning av smycken krävs det i många fall flera typer av specialistkunskaper. På Jewellery Safari hittar du både din guldsmed, juvelfattare och handgravör. Detta medför att ditt smycke kommer tillverkas på en och samma plats. Det kommer alltså inte behövas skickas runt mellan de olika stegen. Ditt smycke stannar hos oss, från ritbordet tills du är redo att hämta det. Du har möjlighet att följa alla steg i dess tillverkning, komma med synpunkter om eventuella förändringar. Allt för att du ska få ditt drömsmycke när det väl är färdigt.

Så får du ditt drömsmycke

Det blir inte svårare än man gör det! Ta kontakt med oss så att vi kan träffas och prata om vad du är ute efter. Vilken budget du har, vilken typ av design du är intresserad av och visa eventuella ritningar om du vill och har. Vi vill kunna tillverka precis det smycket du drömmer om så var inte rädd att fråga om precis vad som helst. I det här skedet kommer du även in till vår guldsmed. I butiken provar vi även storlek och går igenom dina önskemål gällande ädelstenar och diamanter.

Därefter tillverkar vår guldsmed smycket. När det är klart återkommer vi till dig för att boka in en återträff där du får känna och prova det. Du beslutar om smycket känns bra eller om vi behöver göra någon justering av det. Därefter startar juvelfattning och och avslutningsvis handgravyr.

När ditt smycke är klart har vi vårt sista möte. Här går vi igenom skötsel, har ett samtal om försäkring av smycket, samt dess värdering.

Din juvelerare i Göteborg - för unika smycken

Alla smycken hos oss är i huvudsak specialtillverkade för varje kund. Dessutom ger vi dig möjligheten med att ta fram ditt eget smycke tillsammans med vår guldsmed och juvelerare. På så sätt skapas ett helt unikt smycke som garanterat enbart finns i ett exemplar. Varje enskilt smycke får då ett eget serienummer som är kopplat till just det.

Kontakta oss gärna ifall du har några frågor eller funderingar. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig att skapa ditt drömsmycke.